divendres, 25 d’abril del 2014

Sobren raons a Cerdanyola

Tanquem els CIE participa en el cicle de Xerrades ESTAT I VIOLÈNCIA organitzat pel col·lectiu Mala Herba de Cerdanyola.

dimecres, 16 d’abril del 2014

La Campanya pel Tancament dels CIEs atura la deportació de 9 ciutadans de Mali

[CAT]


La Campanya Estatal pel Tancament dels CIEs ha aconseguit, coordinadament amb entitats de Drets Humans, parar la deportació de 9 ciutadans de Mali que havien de ser deportats el dimarts 15 d'abril en un macrovol a Bamako. 

Aquesta victòria, fruit del treball en xarxa de col·lectius i entitats de la Campanya, juntament amb altres organitzacions de Drets Humans, és resultat de la feina quotidiana de visita, denúncia i presència de les organitzacions als CIEs de tot l'Estat Espanyol, així com de la tasca realitzada en el marc de la campanya contra els macrovols per a la deportació de ciutadans/es sense papers.


Cer0Deportaciones. Setmana d'accions

Tanquem els Cie se suma a la Setmana d'accions “Cer0Deportaciones”

Us avancem el programa.

dijous, 10 d’abril del 2014

Vol de deportació a Colòmbia i Equador el dijous 10 d'abril

En els últims dies, persones tancades al CIE d'Aluche han rebut la comunicació que avui dijous seran deportades en un vol amb escales a Equador i Colòmbia.
Simultàniament, se'ls ha comunicat a quatre persones de nacionalitat colombiana i una de nacionalitat equatoriana internes al CIE de Sapadors (València ) el seu imminent trasllat a Madrid i expulsió des de Barajas.

divendres, 4 d’abril del 2014

Què ha passat en les declaracions del policies #imputatsCIE ?

Gràcies a streaming de PeopleWitness hem pogut seguir la roda de premsa concedida per l'equip jurídic de Tanquem els CIE a la Ciutat de la Justícia.

dijous, 3 d’abril del 2014

Tres agents de la policia nacional imputats en el procés que investiga les agressions al CIE la nit de cap d'any.

NOTA DE PREMSA DE TANQUEM ELS CIE [CAT. Más abajo en castellano]

Tres agents de la policia nacional imputats en el procés que investiga les agressions al CIE la nit de cap d'any.

El Jutjat d'Instrucció núm. 9 de Barcelona ha citat a declarar qualitat de imputats tres agents de la policia nacional que van intervenir en els fets del passat 31 de desembre i l'1 de gener al CIE de la Zona Franca. El mateix dia 4 d’abril a les 11:30h també han estat citats a declarar com a testimonis del cas: el director del CIE de la Zona Franca, el subdirector de Seguretat  i el responsable de les unitats antiavalots que van intervenir al CIE  la tarda-nit del 31 de desembre.

dimarts, 1 d’abril del 2014

Manifestació #desobeïm2014

El passat dissabte 29 de març vam començar a desobeir juntes a la massiva manifestació que va aplegar milers de persones pels carrers de Barcelona. La campanya #desobeïm2014 inclou lluites en contra de les retallades de drets i llibertats com la llei mordassa, la reforma de la llei de l’avortament, la reforma del codi penal, el recolzament a les encausades per envoltar el Parlament i també contra el nou reglament dels CIE conegut com #ReglamentoVergüenza aprovat el passat divendres 14 de març.