diumenge, 28 d’abril del 2013

#amotinats. Manifest contra la tortura, els maltractaments institucionals i la impunitat



Presentació del Manifest - Dijous 2 de Maig 2013 - 19.00h - Aula Magna UB Raval 

Manifestació - Dissabte 4 de maig 2013 - 17.30 h - Rambla del Raval de Barcelona  

Adhesions: Per a l’adhesió d’entitats, col·lectius o organitzacions envieu e-mail a: adhesions4maig@gmail.com [El manifest es presentarà en un Acte Unitari el 2 de Maig a l´Aula Magna de la UB-Raval a les 19hs]

Coordinadora per a la Prevenció i Denùncia de la Tortura [www.prevenciontortura.org]

dimecres, 24 d’abril del 2013

Rubí: documental i xerrada

El dijous 25 d'abril, i organitzat per la CGT de Rubí, se celebrarà un acte sota el nom Tanquem els CIE. Es projectarà el documental Sobren raons i es farà una xerrada-debat amb participació de membres de la Campanya pel tancament dels CIEs.

 

L'acte tindrà lloc a les 20h. a la seu de CGT, a la plaça Anselm Calvé de Rubí.

dimarts, 23 d’abril del 2013

27A. Jornada a Can Piella: TRENQUEM ELS MURS



El dissabte 27 d'abril es durà a terme a  Can Piella una jornada sobre migració, diversitat i internacionalisme, on entre tots intentarem trencar, si més no, uns quants dels molts tòpics que existeixen en torn a aquests temes.
Pel matí, des de la diversitat de provinences de les persones i col·lectius convidats, compartirem experiències i debatrem sobre allò que ens uneix… i que uneix les lluites d’aquí amb les lluites d’arreu…
… durant la tarda hi hauran diverses activitats relacionades amb la temàtica, taller de bioconstrucció, context politic, eines …(+info al cartel)
…i a la nit celebrarem la diversitat plegats, amb músiques del món… fins la matinada!


La diversitat és una riquesa, i pot esdevenir una de les nostres millors armes

dilluns, 15 d’abril del 2013

Crònica de la FlashMob #elCIEalCentre

El passat dissabte al matí vam realitzar l'acció en forma de FlashMob #elCIEalCentre amb l'objectiu de visibilitzar al centre de Barcelona la realitat desconeguda dels Centres d'Internament d'Estrangers.
A partir de les 11h del matí al voltant d'un centenar de persones ens hem trobat al mercat de Santa Caterina. Des d'allà ens hem vestit amb tratges que pretenien representar simbòlicament els presos del centre d'Internament de la Zona Franca, i hem realitzat un recorregut per les principals vies del centre de Barcelona.

La primera parada l'hem realitzat tallant la Via Laietana, davant de la Comissaria de la Policia Nacional, seu durant molts anys de la Brigada d'Expulsions, responsable d'executar les deportacions a la ciutat de Barcelona.

dijous, 4 d’abril del 2013

Aquest dissabte 13A, portem #elCIEalCentre!

El proper dissabte 13 d'abril fem una crida a participar d'una Flashmob per denunciar que segueix l'opacitat als CIE's i exigir-ne el seu tancament.
 
La convocatòria és aquest dissabte 13 d'abril, a les 11 h (puntuals), davant del Mercat de Santa Caterina (Avinguda de Francesc Cambó, 16 ). Un cop realitzada l'acció, farem un recorregut fins a la Rambla del Raval.

Us recomanem venir amb roba negra o blau fosc i una gorra també fosca, si en teniu. De la resta ens encarreguem nosaltres!

Si voleu participar-hi, confirmeu la vostra assistència amb un correu a tanquemelscies@gmail.com i us donarem més instruccions per participar d'aquesta acció sorpresa!

Ajudeu a difondre-ho, si us plau.  Aquest dissabte 13A, portem #elCIEalCentre!