diumenge, 18 de novembre del 2012

Seguim! Propera Assemblea Tanquem els CIE's


La propera assemblea oberta de la Campanya pel Tancament dels CIEs de Barcelona serà:

DIMARTS 20 DE NOVEMRBE A LES 19.30h a la CASA DE LA SOLIDARITAT (c/ Vistalegre, 15).

Entre d'altres qüestions, parlarem de: 

(1) 18D Jornada de Mobilització-Acció Internacional pels drets de les persones migrants ( a BCN segurament el diumenge 16). Recull de propostes de lemes, cartells, accions, etc.
(2) Trobada Estatal de Col·lectius en lluita contra els CIEs 
(3) Jornades de Formació, Reflexió i Acció al voltant dels CIEs

Us animem a participar!!

A continuació, podeu consultar l'acta de la última reunió: 

divendres, 2 de novembre del 2012

Jornadas de Formación, Reflexión y Acción en torno a los Centros de Internamiento de Extranjeros

Los días 14, 15 y 16 de diciembre de 2012 se llevarán a cabo en Barcelona las Jornadas de Formación, Reflexión y Acción en torno a los Centros de Internamiento de Extranjeros. Estas Jornadas, comprendidas dentro del Segundo Encuentro estatal CIEs No, están especialmente dirigidas a colectivos, asociaciones y personas interesadas en conocer y profundizar desde el punto de vista jurídico-social la realidad de los Centros de Internamiento de Extranjeros. Por otro lado, pretende ser un espacio de reunión, intercambio y trabajo de los distintos grupos que participan en acciones que tienen por objetivo la denuncia de los derechos humanos en estos centros.
Para inscribirse a las jornadas entra en este enlace: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dG1wMng1VTI0czg4R05YZW5uX241VUE6MQ#gid=0


El programa de las jornadas es el siguiente:
[CAT]


Totes les xerrades i debats es duran a terme al Campus Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra, carrer Ramon Trias i Fargas 25-27 (metro Ciutadella-Villa Olímpica de la L4, metro Marina de la L1 i parada Wellington del Trambaix).


El programa definitiu de les jornades serà el següent:


DIVENDRES 14
Totes les activitats de divendres excepte els tallers tindran lloc a l’aula 20.025.


11.00h: Presentació de les Jornades a càrrec de Jordi Mir membre de la Càtedra UNESCO d’Estudis Interculturals  i Carla Alsina Muro, membre de GRÀFIC (Grup de Recerca i Acció en Fronteres i Controls)

11.20h: Projecció del documental "Sobren raons (Tanquem els CIEs)". presentació a càrrec de las autores, Susanna González y Marielle Paon de 15Mbcn.TV